@  Een waterproof touchscreen? ClickTouch heeft de juiste technologie

  Media

  Stel je voor dat je in de gietende regen voor een parkeerautomaat staat die wordt bediend met een touchscreen. De regen druipt van het scherm, waardoor het moeilijk is om het systeem te bedienen; aanrakingen worden niet volledig geregistreerd of zelfs het hele systeem valt uit omdat er te veel water over het scherm stroomt, waardoor het onbruikbaar wordt. Inderdaad, capacitieve aanraking en water zijn niet de beste vrienden.

   

  Bij ClickTouch hebben we echter een oplossing ontwikkeld waarmee capacitieve touchscreens in de meest vochtige omstandigheden kunnen worden bediend. Als gevolg hiervan hoef je het water niet weg te vegen of je zorgen te maken over waterbestendigheid, omdat je een waterproof touchscreen hebt. Om het even in welke omstandigheden uw applicatie zich bevindt, wij hebben de juiste technologie om een volledige bedrijfszekerheid te garanderen.

  Aqua Touch: de oplossing voor een waterproof touchscreen

   

  Onze Aqua Touch-technologie past perfect bij elk apparaat of elke toepassing die regelmatig wordt blootgesteld aan water. Zelfs als er water over het scherm stroomt, biedt onze technologie een soepele werking en garandeert een snelle reactie. Zo hebben we met deze oplossing een manier gevonden om bijvoorbeeld een waterproof touchscreen te creëren die onder alle omstandigheden en op elk moment kan worden gebruikt.

   

  Onderstaande video geeft je een uitstekend overzicht van de voordelen en sterke punten van Aqua Touch. Ben je overtuigd? Neem contact op en samen werken we een oplossing uit op uw maat.

  Ben je geïnspireerd geraakt? Neem contact op en we werken samen een oplossing uit.   ONTDEK MEER TECHNOLOGIEËN