@  Een hygiënisch, waterdicht toetsenbord? ClickTouch heeft de oplossing

   

  Elke dag gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld toetsenborden, zowel op het werk als in hun privéleven. De meeste van die toetsenborden zijn de conventionele die u op uw computer aansluit om uw gegevens in te brengen.  Maar wat als de omstandigheden wat veeleisender zijn? Wat als je in, laten we zeggen, de voedingsindustrie werkt en je een waterdicht toetsenbord nodig hebt dat gemakkelijk schoon te maken is? Wat als u een hygiënisch, waterdicht toetsenbord nodig heeft dat elke gewenste opstelling kan hebben: de conventionele qwerty- of azerty-opstelling of een bepaalde set symbolen? Voor deze behoeften is ClickTouch daar om te helpen.

   

  Hygiëne boven alles

   

  Denk aan de productieomgeving in de voedings- of medische industrie. Het belangrijkste criterium op dergelijke plaatsen is uiteraard hygiëne. Daarom moet elke persoon die er werkt, voldoen aan de strengste hygiënemaatregelen, maar dat geldt ook voor de apparatuur. Het is inderdaad van vitaal belang dat de gereedschappen die worden gebruikt om die apparatuur te bedienen (de toetsenborden en schermen) bestand zijn tegen zowel vochtigheid als grondige reinigingsmethoden. Als zodanig zouden conventionele toetsenborden niet goed zijn, omdat kleine deeltjes erin zouden kunnen komen en zeer moeilijk te verwijderen zouden zijn.

  Media

  Daarom heeft u een glad oppervlak nodig dat wordt bediend door middel van capacitieve technologie. Een dergelijk apparaat heeft meerdere voordelen. Ten eerste is er de hygiëne. Omdat het een vlak oppervlak is, duurt het schoonmaken slechts enkele seconden. Ten tweede, omdat je niet per se gebonden bent aan de lay-out van een conventioneel toetsenbord, zijn er meer mogelijkheden voor het gebruik van het apparaat. Stel dat u bijvoorbeeld niet de gebruikelijke qwerty- of azerty-configuratie nodig heeft en liever met symbolen werkt, of een combinatie van letters en symbolen, dat is heel goed mogelijk. Wil je een touchpad integreren? Ook dat kunnen wij bieden. Bij ClickTouch ontwerpen we de exacte oplossing die het beste bij uw behoeften past.

  Een volledig waterdicht toetsenbord

   

  Voor het reinigen van apparatuur die wordt gebruikt in de voedingsindustrie en medische omgevingen wordt veel water gebruikt, vaak via hogedrukreinigers. Het is dan ook geen sinecure om ervoor te zorgen dat touchscreens en toetsenborden bestand zijn tegen zowel water als druk. Gelukkig is ClickTouch de ideale partner om een waterdicht toetsenbord voor industriële toepassingen te ontwikkelen. Onze technologie bereikt de IP67-norm en is zo goed als volledig waterdicht. Bekijk onze Aquatouch technologie voor verschillende waterdichte oplossingen.

  Eventueel een antibacteriële coating

   

  at als de standaard uitstekende hygiënische en waterdichte eigenschappen van onze toetsenborden niet voldoende zijn? Er zijn immers behoorlijk wat apparaten die worden gebruikt in risicovolle omgevingen waar zowel bacteriën als virussen in hoog tempo circuleren. In dergelijke gevallen kan ClickTouch u ook helpen. Dankzij de antimicrobiële films die door een naaste van ons zijn ontwikkeld, kunnen we een MMI leveren waarvan we garanderen dat deze geen bacteriën verspreidt of virussen een gastheer laat vinden. Deze films zijn UV-uitgehard om duurzaamheid te garanderen en zijn bestand tegen zelfs de meest krachtige reinigingstechnieken. Bovendien verstoren de films die we op onze MMI-technologie aanbrengen vitale levensprocessen en biologische functies van bacteriën. Dat betekent dat ze zich niet kunnen voortplanten en verspreiden.

  Bent u op zoek naar een waterdicht toetsenbord dat moet voldoen aan uw specifieke eisen? Neem contact op en we zoeken samen naar een oplossing.

  Media

  Ben je geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op en we werken een oplossing op maat uit   Discover other technologies