@  Waarom een one-stop-shop beter aan uw verwachtingen voldoet

  De ontwikkeling van een nieuwe technologie is een eerste stap. Het implementeren van die technologie in uw oplossing een tweede. Optimaal functioneren is een fundamentele derde stap.

  Elke capacitieve touch-technologie moet worden aangepast aan haar specifieke installatie en -behuizing om optimaal te kunnen functioneren volgens de voorschriften van de fabrikant.

  Daarom moet elke high-end oplossing volledig worden afgestemd op haar specifieke omstandigheden. Hoe willen we dat het scherm functioneert als er vloeistof of vuil op komt? Hoe snel moet de aanraking reageren? Kan het gebruik van handschoenen of andere elementen de normale interactie verstoren?

  Deze aangepaste afstemming kan ook het stroomverbruik beïnvloeden, een belangrijke functie voor systemen op batterijen of op zonne-energie.

  Al deze functionaliteiten, en nog veel meer, vereisen een uitgebreide finetuning voor een optimaal gebruik. Als pionier in de capacitieve aanraaktechnologie voor industrieel gebruik, is ClickTouch de aangewezen partner voor het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte innovatieve HMI-technologieën die een absoluut betrouwbare kwaliteit en toegevoegde waarde bieden voor de ontwikkelaar van apparatuur.

  Omdat ClickTouch officieel erkend is als de aangewezen ontwerppartner van de toonaangevende halfgeleiderfabrikanten, halen we het maximale uit deze samenwerkingen.  Dankzij onze intense partnerschappen met deze chipmerken hebben we nu toegang tot een diepgaande programmering van verschillende PCAP-microcontrollers.

  Dit biedt onze klanten het grote voordeel dat zowel de aanraaksensoren als de microcontroller perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is de besturingssoftware 100 % aangepast aan de gebruikerseisen en omgevingsomstandigheden. Door deze samenwerking kan ClickTouch de klantenservice naar een hoger niveau tillen voor high-end oplossingen waarbij een perfecte afstemming van de elektronica met de touch-oplossing vereist is. We graven diep in de bibliotheken van de microprocessor en kunnen vrijwel elke vraag in huis oplossen, zonder de tijdrovende communicatie met de producent van de processor. Deze intense klantenondersteuning is de meest gewaardeerde toegevoegde waarde van het bedrijf.

  Als one-stop-shop met nauwe banden met de elektronicafabrikanten, bieden we onze klanten voordelen die zelden te vinden zijn:
  ° wij zijn een totaalaanbieder van oplossingen, van eerste idee tot eindresultaat
  ° we ontwikkelen van A tot Z, volgens vereiste specificaties en vertrekken niet vanuit een standaardoplossing
  ° we zorgen voor een snelle aanpassing aan de wensen van de klant in de lage niveaus van de microchip
  ° we stemmen in huis af, wat resulteert in een optimale werking volgens uw wensen en gebruiksomstandigheden.

  Voldoet jouw touch-oplossing niet steeds aan jouw diepste verwachtingen? Ontdek hoe ClickTouch u dat beetje extra kan geven dat ‘gemoedsrust’ wordt genoemd.

  media
  Discover other posts