@  Capacitieve toetsen

  De ClickTouch capacitieve toets technologie maakt iedere vorm van detectie door een niet-geleidend oppervlak mogelijk. De capacitieve layer bestaat uit een flexibele polyesterfilm in combinatie met een lijmlaag die op de overlay (glas, acryl, polycarbonaat,…) wordt gemonteerd.

  Media

  Onze capacitieve toetsoplossingen kunnen worden geproduceerd in onze verschillende plants in Europa en in het Verre Oosten.Wij beheersen het complete proces van eerste ontwerp tot serieproductie.

  We hebben de mogelijkheid om volledig op maat touchfilms te produceren. Verschillende touchdetecties als toetsen, sliders, wiel of touchpad kunnen allemaal gecombineerd worden op dezelfde sensorfolie. Met deze oplossing kunnen wij tal van ontwerpmogelijkheden creëren en dit met een zeer eenvoudige constructie en decodering.

  Backlighting

  Onze eigen aangepaste Polymer (P-dot), Fine Line Nano-silver (Carbon Nano Tube) en ITO-techniek maken een eenvoudige upgrade naar capacitieve toetsenborden met achtergrondverlichting mogelijk. Om een gelijkmatige en uniforme verlichting te hebben, kunnen we diffusortechnieken of lichtgeleiders toepassen om de best mogelijke oplossing te bieden. Onze ingenieurs adviseren u over de beste oplossing voor uw creatie.

  Secret unit lit

  De “secret until lit”-technologie maakt een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface mogelijk en geeft uw bediening bovendien een vlotte, moderne en strakke uitstraling. De verlichte toetsen markeren bijvoorbeeld de actieve knoppen of zones. Door meerkleurige verlichting te gebruiken, kan ook de bedrijfsstatus worden weergegeven.

  Vooral in consumentgerichte oplossingen wordt backlighting sterk gewaardeerd, maar ook  in industrieën, waar interactie tussen machine en operator nodig is, wordt dit vaak ingezet.

  Door gebruik te maken van onze eigen custom capacitive Polymer of ITO techniek en speciale bedrukking op de overlay, zoals glas en diverse kunststoffen, heeft u volledige vrijheid in uw ontwerp.

  Post
  Post
  Post
  Post
  Post
  Media

  Complete solution

  Clicktouch kan ook de complete montage van de capacitieve folie met de door ons te leveren of toegeleverde afdekmaterialen, dragerplaten en montageframes aanbieden.

  GET INSPIRED
  DISCOVER MORE TECHNOLOGIES