@  Various Key Functions

  Door verschillende technologieën te combineren, zoals een ClickTouch Dome, ClickTouch Force Sensing of Metal Domes, kunnen wij meerdere functies tegelijk integreren in één keyboard.

  Media

  Redundant keyboard

  Door onze ClickTouch dome en een Force Sensor (CFS) te combineren, kan ClickTouch een dubbel gesloten circuit bieden dat noodzakelijk is voor uw kritische en veiligheidstoepassingen.

  Double Click Keyboard

  We kunnen u toetsen aanbieden met een dubbele functie. Met een eerste normale indrukking activeert de operator de eerste schakeling en bijbehorende functie. Wanneer harder wordt doorgedrukt, wordt een tweede, onderliggende, verbinding gemaakt met een andere functie, al dan niet met bijbehorende klik.

  Media
  Media

  Triple Key

  Triple key is een combinatie van een ClickTouch Dome, Metal Dome en Force sensing. Verschillende stack-ups, met eigen functies zijn hierbij mogelijk.

  Een eerst zachte ClickTouch Dome maakt de operator bewust van het feit dat hij een actie heeft gelanceerd. Aansluitend hebben we, via een druksensor, een zeker werkingsbereik, om bijvoorbeeld een snelheid te regelen. Tot slot een Metal Dome die aangeeft dat men aan het einde van het bereik is.

  In andere stack-up kan men een redundant “double click” systeem genereren. Hierbij wordt onder een traditionele double click een druksensor gemonteerd om de schakeling te valideren en het geheel “redundant” te maken.

   

  GET INSPIRED