@  Membraanschakelaars

  Onze membraanschakelaars zijn gebaseerd op de gepatenteerde ‘ClickTouch’-technologie: door middel van een hoge temperatuursvervorming verkrijgen wij toetsen met elastische veerzones en een lange ‘travel’. De keyboards zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en hebben een uitstekende levensduur (tot 6 miljoen indrukkingen).

  Onze techniek biedt diverse voordelen ten opzichte van conventionele membraantoetsenborden en deze met metaldomes.  De toetsen zijn verkrijgbaar in een breed gamma uitvoeringsvormen, in diverse diameters (tot 35 mm) en verschillende indrukkingskrachten. De toetsenborden inclusief vensters kunnen door middel van een selectieve of volledige shielding (afscherming) storingsvrij gemaakt worden. SMD-Leds, optische fibers en Electroluminescentie kunnen uitstekend aangewend worden als achtergrondverlichting. Naast onze ClickTouch Dome bieden wij eveneens de gebruikelijke metal domes aan. In bepaalde toepassingen, met bijvb hoge temperaturen, kan deze technologie voordelen bieden.

  GET INSPIRED

  Meer info over onze producten?

  De ClickTouch-technologie wordt wereldwijd aangewend voor zeer uiteenlopende toepassingen: van hoge snelheidstreinen tot besturingssystemen en van consumentenproducten tot werktuigmachines