@  Media

  Redundante toetsenborden: een combinatie van twee fijne ClickTouch-technologieën

  Zoals u wellicht weet, zijn membraantoetsenborden een van onze vele sterke punten. Door de jaren heen hebben we altijd geprobeerd om verschillende technologieën te integreren in de oplossingen die we onze klanten bieden. Omdat we die technologieën zelf ontwikkelen, is dat gemakkelijker voor ons. Het combineren van twee technologieën is precies wat we deden voor een wereldleider in de productie van mobiele kranen en torenkranen met de ontwikkeling van een module voor een bluetooth-afstandsbediening voor mobiele kranen.

  Redundante toetsenborden creëren

  We bedienen een breed scala aan klanten, van fabrikanten van huishoudelijke apparaten tot fabrikanten van zware materialen en gereedschappen. Vooral voor de laatste is de sleutel ervoor te zorgen dat wat we hen leveren, betrouwbaar kan functioneren in een veeleisende omgeving. Dat betekent dat we bedrijfszekerheid moeten garanderen, maar ook veiligheid. Dat is waar ons redundante toetsenbord voor de hierboven besproken klant van pas komt. De module die we leveren is een membraantoetsenbord dat is uitgerust met onze eigen ClickTouch Dome gecombineerd met een drukgevoelige laag eronder, die de redundante technologie biedt. Met andere woorden, om een actie te laten plaatsvinden, moet er een klik zijn (via onze ClickTouch-dome) die ook wordt geregistreerd via de onderlaag.

  Post
  Post
  Post

  Deze dubbele activering is een welkome veiligheidsfunctie voor een apparaat dat belast is met het verplaatsen van zware, robuuste objecten. Ook het veilig bedienen van de afstandsbediening met handschoenen is perfect mogelijk. Onze ClickTouch-dome is inderdaad sterk genoeg en biedt een grotere reisafstand. Dat is vooral handig omdat het verbeterde tactiele feedback biedt, zelfs wanneer u handschoenen draagt. Omdat onze ClickTouch dome niet van metaal is gemaakt, is deze zodoende beter geschikt voor achtergrondverlichting.

  Naast deze specifieke toepassing hebben we ook een uitgebreide expertise opgebouwd in redundante technologie voor andere vakgebieden. Bijvoorbeeld voor medische procedures waarbij een onbedoelde aanraking de touchscreen niet mag activeren of voor militaire en industriële situaties waarin een lichte, onbedoelde aanraking ernstige gevolgen kan hebben.

  Zoals u kunt zien, hebben we een zeer grote kennis verworven met membraantoetsenborden.  Bovendien zijn we, door onze ervaring en expertise, in staat om verschillende technologieën te combineren teneinde een ​​oplossing te bieden die volledig beantwoordt aan de behoeften van onze klanten. Aarzel niet om ons over uw behoeften te vertellen en hoe we u kunnen helpen deze te vervullen.

  Share
  Ontdek meer technologieën

  Geïnspireerd? Neem contact met ons op en we werken een oplossing op maat voor u uit.