@  ClickTouch is your solution provider for all your HMI

  Wij ontwikkelen en produceren HMI met een hoge kwaliteit en met meerwaarde voor onze klanten. Afhankelijk van uw eigen competenties en wensen, kan ClickTouch u helpen bij het complete proces van initieel concept tot fast prototyping en serieproductie. Clicktouch heeft eigen productiesites in Europa en het Verre Oosten en kan daarnaast beroep doen op een uitgebreid netwerk van partners.

  Naast het eindproduct bieden wij een complete ondersteuning op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor de geschikte materiaalkeuzes, additionele hard- en software, elektrische schema’s, praktische tips & tricks, enz.
  ClickTouch staat in voor de volledige integratie van uw product. Dit biedt u het voordeel dat wij alles uit ‘1 hand’ aanbieden. Onze diensten gaan van zowel het integreren van de display, optisch lamineren van folies en overlays, als de complete integratie van het product in de module. Deze module of draagplaat kan bestaan uit diverse materialen zoals bijvoorbeeld kunststof of metaal.

  Met onze meer dan 30 jaar ervaring bieden wij u een totaaloplossing: (Concept) tekeningen 2D en 3D, PCB’s, draagplaten, glas, fibers, kabels, complete montage en integratie, displays, software, … Vooral met de op maatgemaakte en technisch geavanceerde oplossingen, onderscheidt ClickTouch zich op de markt van de HMI.

  PCB's & toebehoren

  Custom testtools

  Quality control & Validation

  Displays

  Firmware development

  Draagplaten en behuizingen

  Cover lenses

  Bonding en assemblage

  Get inspired

  Ontvang onze brochure:

  Wilt u meer te weten komen over ClickTouch?