@  ClickTouch: een one-stop-shop, maar niet zomaar een one-stop-shop.

  Bij ClickTouch is ons doel altijd geweest om de meest persoonlijke en uitgebreide service aan onze klanten te bieden. Door totaaloplossingen te bieden, helpen we onze klanten een reeks voordelen te behalen: grotere leveringsbetrouwbaarheid, minder zorgen over de supply chain, constante kwaliteit en duidelijkheid van aansprakelijkheid.

  ClickTouch biedt eersteklas membraantoetsenborden met een unieke, gepatenteerde technologie die de perfecte “CLICK” creëert. Verder ontwikkelen en produceren we resistieve and capacitieve touch-oplossingen voor industriële omgevingen; de gebruikersinterface met de meest vloeiende “TOUCH”.

  Maar die touch-oplossing moet vaak ingebed worden in complete modules. De touch-oplossing wordt op een glasplaat verlijmd volgens de gewenste druk- en mechanische slagvastheidseisen. Of gecombineerd met drukknoppen die een resistieve bediening mogelijk maken. Deze dient verder te worden ingebed in een (metalen) behuizing en er dient een printje te worden aangesloten zodat de interface met de machine kan communiceren.

  Voor al deze elementen is ClickTouch uw partner (voor het gehele traject van A tot Z). Met ClickTouch kunt u ontwerp, fabricage, montage, behuizing, PCB… alles in één leverancier combineren, zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw behoeften.

  Wilt u er zeker van zijn dat alle componenten op tijd aankomen voor uw volledige interface? Voor de serieproductie neemt ClickTouch het volledige supply chain-proces onder handen: opvolging van de orderprognose, administratie, inspectie & testen, verpakken, etikettering op maat,…

  ClickTouch biedt een totaaloplossing. Wilt u de coördinatie tussen meerdere leveranciers verminderen? ClickTouch is uw enige aanspreekpunt.

  Wilt u er zeker van zijn dat uw hele oplossing goed werkt? ClickTouch zorgt voor een kwalitatief eindproduct dat werkt zoals afgesproken. Want soms is de totaaloplossing veel complexer dan de elektronische component op zich. Clicktouch levert een tuning op maat omdat alle onderdelen goed moeten worden afgestemd om een perfect werkende oplossing te hebben. Werkt uw besturingssysteem niet zoals het zou moeten? Het gebeurt zelden, maar je weet bij wie je moet zijn. ClickTouch neemt haar verantwoordelijkheid om geïntegreerde oplossingen te bieden die perfect werken.

  De Clicktouch OSS ‘One-stop-Shop’ biedt een oplossing op maat. Samen met de klant kijken we naar het volledige ontwerpconcept: de product- & materiaalkeuze, de installatie- en montagemogelijkheden, de specificaties & kwaliteitseisen,… Zodra alles gespecificeerd is, starten we met het ontwerp, maken we tekeningen en leveren we in de kortst mogelijke tijd prototypes.

  De Clicktouch totaaloplossing is een 100% betrouwbare, hoogwaardige en kostenefficiënte oplossing.

  Denk je dat je het beter kunt doen met verschillende partners? Daag ons uit. We laten u zien dat ClickTouch dé partner is waarnaar u op zoek was om uw leven gemakkelijker en beter te maken.

  Uw one-stop-shop is slechts één telefoontje verwijderd. Aarzel niet om ons te contacteren: +32 9 384 73 73.

  media
  Discover other technologies