@  Blog

  Filter op

  Waarom een one-stop-shop beter aan uw verwachtingen voldoet

  De ontwikkeling van een nieuwe technologie is een eerste stap. Het implementeren van die technologie in uw oplossing een tweede. Optimaal functioneren is een fundamentele derde stap. Elke capacitieve touch-technologie moet worden aangepast aan haar specifieke installatie en -behuizing om optimaal te kunnen functioneren volgens de voorschriften van de fabrikant.

  UniCTouch brengt nieuwe mogelijkheden voor consumentenelektronica

  Tegenwoordig zijn er een paar mogelijkheden om Touch-oplossingen te creëren in andere materialen dan glas, maar deze hebben hun beperkingen. Toepassingen met mechanische schakelaars kunnen voldoende robuustheid bieden, maar de ruimte voor de knoppen moet uit metaal worden gefreesd, de mechanische knoppen moeten worden geïmplementeerd en daarenboven is een vlak oppervlak vereist. UniCTouch biedt een geweldig alternatief voor deze oplossingen, met meer mogelijkheden en minder kosten.

  De echte kost van 'goedkope' oplossingen

  Bij ClickTouch richten we ons altijd op het bieden van een goede prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten. Met onze eigen productiefaciliteiten in het Verre Oosten en een ingenieus productie- en ontwikkelingscentrum in Gavere, België, kunnen we onze klanten bedienen met zowel complexe, volledig geïntegreerde oplossingen als eenvoudigere componenten.

  ClickTouch: een one-stop-shop, maar niet zomaar een one-stop-shop.

  De Clicktouch OSS 'One Stop Shop' oplossing biedt een oplossing op maat. Samen met de klant kijken we naar het complete ontwerpconcept.

  Gepersonaliseerd digitaal printen dankzij ClickTouch

  Wat is de sleutel tot het bieden van een uitstekende klantenservice? Natuurlijk moet personalisatie een van de beste antwoorden zijn. Door de personaliseren van de manier waarop je met klanten omgaat, voelen ze zich immers meer gewaardeerd. In een wereld die steeds globaler wordt, is het belangrijk om je persoonlijke stempel te drukken om op te vallen. Gelukkig kan ClickTouch je daarbij ook helpen.

  ClickTouch creates touch technology in metalized plastic for the automotive industry

  Not everything is what it seems. Sometimes it's just better!
  Thanks to our UniCTouch technology - a capacitive sensor can be applied to any kind of overlay material.

  ClickTouch Christmas Closing

  ClickTouch will be closed in the period from December 24, 2021 up to and including January 2, 2022.

  TwoTouch Redundant Technology maakt vooruitgang

  Bij ClickTouch zijn we erg trots op de innovatieve technologieën die we ontwikkelen. Het feit dat ze worden gebruikt in uiterst nauwkeurige omgevingen, betekent immers dat onze klanten er veel vertrouwen in hebben. Een van de innovaties waar we erg enthousiast over zijn, is onze TwoTouch Technology

  Wat te kiezen? Het verschil tussen capacitieve en resistieve touchscreens

  Bij het ontwerpen van een touchscreen heb je de keuze tussen capacitieve en resistieve technologie. Beide bieden voordelen maar ook beperkingen. We stellen beide technologieën voor en lichten toe in welke situaties en vakgebieden ze u de beste oplossing bieden. Want de keuze die u maakt, hangt af van de toepassing.

  ClickTouch is nu een Infineon PDH (Preferred Design House)!

  GAVERE, BELGIË, 30 September 2021 - ClickTouch, een Belgische leverancier van oplossingen voor HMI’s en capacitieve aanraaktechnologie, werd door Infineon benaderd om hun Preferred Design House (PDH) te worden. ClickTouch is het eerste PDH in Europa in het domein van “TrueTouch and PSOC”.

  Een hygiënisch, waterdicht toetsenbord? ClickTouch heeft de oplossing

  Elke dag gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld toetsenborden, zowel op het werk als in hun privéleven. De meeste van die toetsenborden zijn de conventionele die u op uw computer aansluit om uw gegevens in te brengen.  Maar wat als de omstandigheden wat veeleisender zijn? Wat als je in, laten we zeggen, de voedingsindustrie werkt en je een waterdicht toetsenbord nodig hebt dat gemakkelijk schoon te maken is? Wat als u een hygiënisch, waterdicht toetsenbord nodig heeft dat elke gewenste opstelling kan hebben: de conventionele qwerty- of azerty-opstelling of een bepaalde set symbolen? Voor deze behoeften is ClickTouch daar om te helpen.

  Metal dome? We hebben een uitstekend alternatief!

  Een metal dome wordt vaak gebruikt voor de schakeling van membraantoetsenborden. Dankzij zijn veelzijdigheid biedt deze techniek vele gebruiksvoordelen maar weet echter dat ClickTouch een eigen vervormingsprocédé heeft ontwikkeld dat nog performanter is dan de metal dome.

  Een waterproof touchscreen: ClickTouch heeft de juiste technologie

  Bij ClickTouch hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee touchscreens in de meest vochtige omstandigheden kunnen worden bediend. Als gevolg hiervan hoef je het water niet weg te vegen of je zorgen te maken over waterbestendigheid, omdat je een waterproof touchscreen hebt. Om het even in welke omstandigheden uw applicatie zich bevindt, wij hebben de juiste technologie om een volledige bedrijfszekerheid te garanderen.

  Redundante toetsenborden: een combinatie van twee fijne ClickTouch-technologieën

  Zoals u wellicht weet, zijn membraantoetsenborden een van onze vele sterke punten. Door de jaren heen hebben we altijd geprobeerd om verschillende technologieën te integreren in de oplossingen die we onze klanten bieden. Omdat we die technologieën zelf ontwikkelen, is dat gemakkelijker voor ons. Het combineren van twee technologieën is precies wat we deden voor een wereldleider in de productie van mobiele kranen en torenkranen met de ontwikkeling van een module voor een bluetooth-afstandsbediening voor mobiele kranen.

  Betrouwbare achtergrondverlichting: Chasm helpt ons de kloof te overbruggen

  Voor sommige producten kan achtergrondverlichting een interessante optie zijn, hetzij uit noodzaak of simpelweg vanwege esthetiek. Wat de reden ook is, ClickTouch kan u helpen. Nu nog betrouwbaarder dan voorheen. Dat komt omdat Chasm, een vertrouwde partner van ClickTouch, onlangs een Carbon Nanotube-inkt heeft ontwikkeld die zich perfect leent voor touch-interfaces met achtergrondverlichting.

  Meer resultaten

  Wenst u meer info?

  Contacteer ons!