@  Gepersonaliseerd digitaal printen dankzij ClickTouch

  Wat is de sleutel tot het bieden van een uitstekende klantenservice? Natuurlijk moet personalisatie een van de beste antwoorden zijn. Door de personaliseren van de manier waarop je met klanten omgaat, voelen ze zich immers meer gewaardeerd. In een wereld die steeds globaler wordt, is het belangrijk om je persoonlijke stempel te drukken om op te vallen. Gelukkig kan ClickTouch je daarbij ook helpen.

  Het belang van personalisatie

  De perfecte manier om vandaag de dag klanten naar een merk te trekken, is door middel van personalisatie. Omdat klantervaring een van de belangrijkste criteria is geworden bij het selecteren van een bepaald merk, is het van vitaal belang geworden om uw klant te begrijpen en hem een ​​unieke ervaring te bieden. Een manier om dat te doen is door te personaliseren.

  Bij ClickTouch hebben we altijd de mogelijkheid geboden om je touchscreen te bedrukken met je gegevens in zeefdruk. Zo konden we data toevoegen aan een op maat ontworpen touchscreen met een glazen of PET-oppervlak. Van uw logo of naam tot een unieke slogan, de mogelijkheden zijn legio. Maar nu gaan we een stap verder. We kunnen nu extra klantinformatie in kleinere batches van uw reeds gepersonaliseerde scherm afdrukken via digitaal printen in een transparant venster.

  Media

  Hoe werkt gepersonaliseerd printen?

  In het huidig stadium, kunnen we uw productiehoeveelheid voor verschillende van uw klanten personaliseren. De mogelijkheden van gepersonaliseerd touchscreen printen zijn eindeloos. Denk maar aan een fabrikant van toegangscontrolesystemen voor appartementen. Het is mogelijk om de naam van een enkel appartementsgebouw op het touchscreen van het toegangssysteem te printen.

  Ben je klaar om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan je volgende touchscreen-geleide applicatie?
  Neem contact met ons op en we werken een oplossing op maat uit.