@  ClickTouch is nu een Infineon PDH (Preferred Design House)!

   

  GAVERE, BELGIË, 30 September 2021 – ClickTouch, een Belgische fabrikant van oplossingen voor HMI’s en capacitieve touch technologie, werd door Infineon benaderd om hun Preferred Design House (PDH) te worden. ClickTouch is het eerste PDH in Europa in het domein van “TrueTouch en PSOC”. Er zijn wereldwijd slechts 13 PDH’s voor alle soorten microcontrollers. Het belangrijkste doel van PDH’s van Infineon is om technische ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat een eersteklas service aan klanten wordt geleverd. Een overzicht van alle  preferred design houses vind je op de website van Infineon.

  Media

  Een geschiedenis van innovatie, bij zowel ClickTouch als Infineon, vormt de ideale basis voor een solide samenwerking. Als voormalig platinumpartner van Cypress heeft Clicktouch alle kennis verzameld om klanten te helpen bij zowel de ontwikkeling als de productie van touch-systemen. Zowel hardware als firmware worden op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke behoeften van de applicatie. Deze ontwikkeling wordt in-house gedaan door ingenieurs op het Clicktouch-hoofdkwartier in België. Het aanbieden van de combinatie van zowel software als hardware is een unieke oplossing in de markt en geeft een sterk concurrentievoordeel.


  Cedric Blomme, Managing Partner van ClickTouch: De samenwerking met Infineon is een mijlpaal in de strategische ontwikkeling van Clicktouch. De focus van Infineon is om hun partners actief te betrekken bij hun strategische beslissingen. De directe betrokkenheid, die we hebben bij projecten van de klanten van Infineon, biedt voor die klanten het grote voordeel dat zowel de touch sensoren als de microcontroller perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien is de besturingssoftware 100 % aangepast aan de gebruikersbehoeften en omgevingsomstandigheden. Om echt het maximale uit de klantspecifieke afstemming te halen, is de “normale” parametrisering niet voldoende. Dankzij deze nauwe samenwerking hebben we nu toegang tot de diepste programmeerniveaus van de microcontrollers. Dit stelt ons in staat om de klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Deze intense klantenondersteuning is onze meest gewaardeerde toegevoegde waarde.

  “ Deze hechte samenwerking is perfect in lijn met onze kernwaarden, aangezien onze focus ligt op het innoveren en versnellen van de implementatie van technologie.”

  Omar Triki, Product Marketing Manager en leider van het ‘Preferred Design Houses’ programma binnen Infineon: We zijn enthousiast over onze samenwerking met Clicktouch en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een positieve invloed zal hebben op de ervaring van onze klanten. We vertrouwen op de knowhow van Clicktouch en hun technische expertise om onze klanten de beste technische ondersteuning te bieden.

  Media

  Over Infineon

  Infineon Technologies AG is een wereldleider op het gebied van halfgeleideroplossingen die het leven gemakkelijker, veiliger en groener maken. De micro-elektronica van Infineon is de sleutel tot een betere toekomst. In 2020 rapporteerde Infineon een omzet van meer dan € 8,5 miljard met een personeelsbestand van 46.700 mensen wereldwijd. Na de overname van het Amerikaanse bedrijf Cypress Semiconductor Corporation in april 2020 is Infineon nu een wereldwijde top 10 fabrikant van halfgeleiders. Infineon is genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange (IFX) en in de VS aan de informele markt OTCQX International Premier (IFNNY).

  www.infineon.com

  Media

  Over ClickTouch

  ClickTouch creëert sinds 1986 hoogwaardige mens-machine-interfaces voor innovatieve oplossingen. Hun gedrukte elektronica is geïntegreerd in een breed scala aan machines: van luchtvaart- of militaire uitrusting met een hoog beveiligingsniveau tot levensreddende medische apparaten en consumentenapparaten voor massaproductie. OEM’s hechten veel waarde aan de Clicktouch-aanpak omdat hun oplossingen die fabrikanten in staat stellen intuïtieve en betrouwbare gebruikersinterfaces te creëren. ClickTouch heeft vestigingen in Europa en het Verre Oosten.

  www.clicktouch.eu