@  Bedrijf:

  ClickTouch creëert oplossingen voor human machine interfaces in partnership met zijn klanten om hen te helpen innoveren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken!

   

  Media

  Welkom bij ClickTouch

  ClickTouch ontwikkelt en produceert klantspecifieke innovatieve HMI, Human Machine Interface, technologieën die een absoluut betrouwbare kwaliteit generen en added value brengen voor de klant.
  Het verhaal is gestart in 1986 met het ontwikkelen en produceren van membraanschakelaars gebaseerd op een gepatenteerde, innovatieve “ClickTouch” vervormingstechnologie. ClickTouch is een familiale KMO van de familie Blomme (op de foto zien we vlnr. Piet Blomme en zijn kinderen Cedric en Elien) en heeft eigen productie faciliteiten in Europa alsook Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd te Gavere –  België.
  ClickTouch levert complete oplossingen, producten worden ontwikkeld in partnership met de klant, van het eerste idee tot het finaal resultaat.
  Constante evolutie is een rode draad doorheen het verhaal van ClickTouch. We zetten ideeën van klanten om in innovatieve ontwikkelingen die leiden tot unieke technologieën!
  Voel het verschil door met het ervaren en klantgedreven team van ClickTouch in contact te treden. Het is onze ambitie om u thuis te laten voelen bij ClickTouch, u een 100 % ondersteuning te bieden bij uw toekomstig design en de productie van uw projecten en van u finaal een tevreden klant te maken. Wij starten waar uw ervaring of expertise eindigt!
  ClickTouch tot uw dienst!

  WAAROM CLICKTOUCH

  ClickTouch is
  your solution provider.

  ClickTouch is
  constantly in evolution.

  Hear the Click
  Touch the difference.

  ONZE WAARDEN

  Onze waarden bepalen wat we zijn en wat we willen zijn. Ze weerspiegelen de manier waarop we zowel intern als extern moeten werken. Onze waarden geven ons normen om onszelf te meten, met name in onze omgang met klanten, leveranciers, onze eigen mensen en de rest van de wereld.

  Operational Excellence

  Klanten voorzien van betrouwbare producten en diensten tegen concurrentiële prijzen, geleverd met minimale moeite of ongemak voor de klant. Met een consequente focus op optimalisatie in onze bedrijfsprocessen en technologieën maximaliseren we de toegevoegde waarde voor onze klant.

  Customer oriented

  We stellen de behoefte van onze klant centraal in alles wat we doen. Dit drijft ons om op tijd, op budget en met een correcte kwaliteit te leveren. We werken samen met onze klanten om aan hun behoeften te voldoen en voordelen te bieden door middel van waardevolle en duurzame oplossingen.

  Integrity

  We zijn consistent en transparant in ons handelen en laten ons leiden door ethische waarden zoals oprechtheid, betrouwbaarheid, respect en eerlijkheid. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!

  Evolution

  Het zit in ons om te innoveren en voortdurend op zoek te gaan naar verbeteringen. Kennis is onze kracht, innovatie is onze motivatie.

  Together

  We bouwen lange termijn vertrouwensrelaties op en werken samen aan innovatieve oplossingen die de mensmachine-interface verbeteren. Samenwerken met leveranciers, klanten en onze waardevolle medewerkers op zoek naar wederzijdse voordelen. We begrijpen dat ieder van ons invloed heeft op klantrelaties door het werk dat we dagelijks doen.

  ONZE MARKTEN

  Meer info over onze producten?

  ClickTouch is operationeel in diverse markten en heeft reeds talrijke kwaliteitsprojecten uitgewerkt voor prestigieuze klanten.