Uw trouwe
one-stop-shop

 

Waarom kiezen voor een One-Stop-Shop?

Productontwikkeling vereist veel planning, prioriteiten stellen en managen, er zijn deadlines te halen en budgetbeperkingen. Om de onderneming tot een succes te maken, moet je het project in de gaten houden en tegelijkertijd de communicatie en relaties onderhouden met een toenemend aantal leveranciers en onderaannemers over de hele wereld.

Een ervaren one-stop-shop die je project van begin tot eind begeleidt, kan de opstarttijd en leercurve van een project vaak verkorten. De sleutel tot succes is natuurlijk het vinden van een bedrijf dat een partnerschap aanbiedt en niet alleen een contract. Voor veel klanten is ClickTouch zo'n betrouwbare partner.

 

Sectorspecifieke
kennis

Levenslange
ondersteuning

Nieuwste
technologie

>35 jaar
expertise

Kosten- en
risicoverlaging

Innovatie en
R&D hub

"Als toonaangevende fabrikant van brand-, gas- en CO-detectiesystemen waren we op zoek naar een betrouwbare partner. ClickTouch leverde perfecte ondersteuning tijdens elke fase van ons project. Dankzij hun expertise en inzicht konden we ons hele initiatief snel en effectief op de markt brengen."

"Technical Manager, Limotec"

 

Geïntegreerde oplossingen

1. Zeefdruk

We gebruiken geavanceerde zeefdruk- en digitale druktechnologieën in onze productiefaciliteiten in Europa en Azië om producten van hoge kwaliteit te leveren met nauwgezette aandacht voor detail.

2. Overlay

Onze overlays, met precisie vervaardigd in diverse materialen en afmetingen, voldoen aan uw behoeften. We bieden oplossingen op maat, waaronder standaardformaten, persoonlijke aanpassingen, verschillende diktes en gespecialiseerde coatings. Verhoog uw product met onze hoogwaardige achtergrondverlichting voor een gepolijste afwerking.

3. HMI

Bij ClickTouch zijn we gespecialiseerd in twee technologieën: click (membraantoetsenborden) en touch (aanraakschermen en -knoppen). We werken nauw met u samen om te bepalen wat het beste bij u past en integreren beide naadloos als dat nodig is.

4. Scherm

We werken wereldwijd samen met topleveranciers van beeldschermen en maken gebruik van hun geavanceerde technologieën. Ons team heeft expertise in verschillende verbindingstechnieken, waaronder OCA, OCR, SOCA, kantenlijmen en mechanische assemblage.

5. Behuizing

Wij zorgen voor op maat gemaakte behuizingen die volledig aan uw eisen voldoen. Ons team zorgt voor zowel het ontwerp als de productie, zodat ze naadloos aansluiten op uw specificaties.

6. Kabels

Ontdek ons assortiment kabels, verkrijgbaar in verschillende lengtes en prijzen om te voldoen aan uiteenlopende behoeften. Onze selectie garandeert een vlekkeloze connectiviteit en optimale prestaties voor al je apparaten.

7. Geïntegreerde PC

Dankzij onze strategische samenwerkingen met gewaardeerde specialisten kunnen we een gevarieerde reeks embedded PC's aanbieden, die ongeëvenaarde prestaties garanderen.

8. Pre-compliance

In ons hoofdkantoor in Gavere maken onze ultramoderne testfaciliteiten uitgebreide voorafgaande tests van uw HMI-oplossing mogelijk, zodat u verzekerd bent van naadloze prestaties en betrouwbaarheid.

9. Firmware

Bij ClickTouch stellen we het waarborgen van voorspelbaarheid en absolute betrouwbaarheid van uw HMI-interface in alle omgevingen voorop.

 

Hoe pakken we uw project aan?

Complexe ontwikkelingsprojecten vereisen een grondige voorbereiding en een nauwgezette aanpak. We begeleiden en ondersteunen u van begin tot eind tijdens uw project. Het leveren van resultaten van hoge kwaliteit en efficiënt werken zijn voor ons cruciaal om het gewenste resultaat te bereiken.

 

1. Eerst hebben we een gesprek met u. Zo krijgen we inzicht in uw behoeften en eventuele uitdagingen. Vervolgens bespreken we mogelijke oplossingen, evalueren we hun commerciële potentieel en houden we rekening met mogelijke risico's.

2. Onze offerte bevat een duidelijk actieplan, tijdlijn, technische specificaties en een kostenraming. Dit geeft u, de klant, een duidelijk inzicht in wat u kunt verwachten.

3. Na ons overleg maken we een gedetailleerd specificatiedocument met alle technische details.

4. We verzorgen het hele proces van conceptontwikkeling tot productie en assemblage. Dit omvat DFM-begeleiding, technische analyse, DFA, prototyping en de volledige coördinatie van massaproductie, inclusief supply chain management en ESD-verpakking.

5. We werken op een zeer transparante manier. U weet wat u van ons kunt verwachten en we houden u regelmatig op de hoogte tijdens het hele proces. Open communicatie is de sleutel tot ons succes.

 


    Uw one-stop-shop voor al uw HMI-oplossingen


    Ontdek alles over ClickTouch in onze uitgebreide brochure! ClickTouch is uw one-stop-shop voor Human Machine Interfaces (HMI's) - van ontwerp tot productie en assemblage, wij regelen het allemaal. Onze HMI-oplossingen worden volledig afgestemd op uw specifieke wensen en eisen, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf. Download nu onze brochure en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

    Clicktouch one-stop-shop




     

    Be Inspired

    UW PARTNER VOOR COMPLETE OPLOSSINGEN

    De technologie-industrie evolueert razendsnel. Om competitief te blijven, is het cruciaal om op de hoogte te zijn van de laatste trends, innovaties, zakelijke oplossingen en technologieën. Ontdek wereldwijd betrouwbare leveranciers die elke fase van uw ontwikkelingsproces ondersteunen.

    LEES MEER

    OPTIMALISEER UW INVESTERING

    Dankzij onze eigen productiefaciliteiten in het Verre Oosten en een geavanceerd ontwikkelings- en testcentrum in Gavere, België, kunnen wij uw project van begin tot eind ondersteunen. Ons doel is om het gehele proces van A tot Z zo moeiteloos en effectief mogelijk te maken.

    LEES MEER

    ONTDEK DE HMI-OPLOSSINGEN VAN CLICKTOUCH OP KOMENDE BEURZEN

    Kom langs en ontmoet ClickTouch - uw specialist in uitgebreide, kosteneffectieve HMI-oplossingen voor elke situatie. Met onze 38 jaar ervaring bieden wij naadloze projectondersteuning van begin tot eind."

    LEES MEER