'Click'
technologie

 

'Click' technologie

Membraantechnologie, ook bekend als 'click' technologie, omvat alle technologieën die mechanische feedback bieden. Deze tactiele feedback, vaak met een klik sensatie, zorgt voor een duurzame en kosteneffectieve oplossing – perfect geschikt voor industriële toepassingen.

Deze technologie kenmerkt zich door een lange levensduur en is bestand tegen stof, water, chemicaliën en krassen.

 

ClickTouch-dome

De gepatenteerde ClickTouch-dome staat bekend als een referentie voor ultieme kwaliteit. De ClickTouch-dome biedt een kwaliteit die zes keer hoger is dan elke andere membraantechnologie. Met diverse vormen en afmetingen (tot 35 mm in diameter) en een constructie van zilver en koolstof, kan deze technologie gemakkelijk worden verlicht en blijft deze onbreekbaar. Zelfs bij manipulatie, zoals met een schroevendraaier of scalpel, blijft de knop feilloos functioneren.

Metal-dome

Metal-dome knoppen bieden een klassieke oplossing met unieke voordelen. Ervaar de snelle klikrespons en uitstekende prestaties bij hoge temperaturen. Onze combinatie van een ClickTouch-dome met een metalen schijf zorgt voor dubbelklik functionaliteit met activeringskrachten tot 1500 g en bestendigheid tegen hoge temperaturen. Deze oplossing biedt een lange levensduur van maximaal 1 miljoen activeringen en een betrouwbare gebruikerservaring.

 

Optionele functies voor uw 'Click'-oplossing

Verbeter uw MMI-ervaring met optionele functies zoals aanpasbare achtergrondverlichting en gepersonaliseerde afdrukken. We bieden een interface die volledig is afgestemd op uw behoeften - voor een optimale gebruikerservaring.

 

Achtergrondverlichting

Voor uw kritische toepassingen bieden we optimale verlichtingsopties voor toetsenborden. We hebben verschillende technieken zoals elektroluminescentie, verlichting via optische vezels, directe verlichting vanaf de printplaat of het gebruik van LED's aan de zijkant in het toetsenbord zelf - die allemaal de werking, de veiligheid en het ontwerp verbeteren. Selectieve achtergrondverlichting van symbolen is ook mogelijk.

Grafische lagen

Ontwerp uw product met grafische lagen en kies uit verschillende materialen en afwerkingen voor maximale personalisatie. Onze digitale druktechniek biedt volledige ontwerpvrijheid, zodat u uw product kunt personaliseren en uw merkidentiteit kunt versterken.

Digitale druk

De digitale druk van ClickTouch geeft u absolute ontwerpvrijheid voor grafische lagen en membraantoetsenborden. Pas uw ontwerpen eenvoudig aan voor verschillende klanten - ideaal voor kleine series en complexe ontwerpen. Flexibiliteit, vrijheid en snelle prototypes zijn slechts enkele van de voordelen van deze oplossing.

 

Diverse toetsfuncties

We kunnen een combinatie van technologieën gebruiken - zoals een ClickTouch-dome, druksensoren (CFS) en metalen koepelschakelaars (Metal-dome) - om meerdere functies tegelijk in een toetsenbord te integreren.

 

Redundant toetsenbord

We kunnen onze ClickTouch Dome combineren met een druksensor (CFS) voor een dubbel gesloten circuit - essentieel voor je kritieke veiligheidstoepassingen.


LEES MEER

Dubbelklik toetsenbord

Onze toetsen kunnen ook dubbele functionaliteit bieden. Bij een normale druk activeert de gebruiker het eerste contact en de eerste functie. Bij een sterkere druk wordt een tweede, onderliggende verbinding gemaakt, die een andere functie en eventueel een bijbehorende klik activeert.

Side-LED's

Onze Side-LEDs-oplossing is in staat om zelfs de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen en biedt een hoge mate van ontwerpflexibiliteit. Verlicht uw HMI met precisie en stijl, ongeacht de complexiteit van de toepassing.

LEES MEER

 

Aanverwante producten

 

Industriële toetsenborden

Industriële toetsenborden zijn afgedichte toetsenborden van hoge kwaliteit voor industriële omgevingen. Ze zijn gemaakt van een ClickTouch-membraantoetsenbord of capacitieve detectie en zijn optioneel uitgerust met een geïntegreerde trackball of sense pad. Naast standaardopties bieden we ook oplossingen op maat: een speciaal ontwerp om bestand te zijn tegen water, stof en vuil, of met optionele aanwijsmechanismen zoals een trackball, touchpad of muisaanwijzer. We leveren zowel losse componenten als complete oplossingen, inclusief behuizingen, kabels en connectoren. Voordelen zijn onder andere een lange levensduur, chemische weerstand, aangepaste opties, diverse aansluitingen, verschillende vormen en talen en diverse aanwijsopties.


PCB Contactlagen

Deze toplagen, vergelijkbaar met membraantoetsenborden, bieden gebruikers waardevolle voordelen. In een contactlaag wordt de bedrading vervangen door een printplaat (PCB) - een betrouwbare, compacte en kosteneffectieve oplossing. Ze zijn dun en gemakkelijk te gebruiken en de PCB kan ook dienen als dragerplaat. De bruikbaarheid met een actuator verbetert de gebruikerservaring, terwijl opties voor achtergrondverlichting de veelzijdigheid vergroten.

Rubberen toetsenborden

ClickTouch heeft de expertise om rubberen toetsenborden in uw product te integreren. Deze toetsenborden worden gegoten uit siliconenrubber - een proces dat vrijheid biedt in uw esthetische en ergonomische toetsenbordontwerp.

 

Be Inspired

UW PARTNER VOOR COMPLETE OPLOSSINGEN

De technologie-industrie evolueert razendsnel. Om competitief te blijven, is het cruciaal om op de hoogte te zijn van de laatste trends, innovaties, zakelijke oplossingen en technologieën. Ontdek wereldwijd betrouwbare leveranciers die elke fase van uw ontwikkelingsproces ondersteunen.

LEES MEER

OPTIMALISEER UW INVESTERING

Dankzij onze eigen productiefaciliteiten in het Verre Oosten en een geavanceerd ontwikkelings- en testcentrum in Gavere, België, kunnen wij uw project van begin tot eind ondersteunen. Ons doel is om het gehele proces van A tot Z zo moeiteloos en effectief mogelijk te maken.

LEES MEER

ONTDEK DE HMI-OPLOSSINGEN VAN CLICKTOUCH OP KOMENDE BEURZEN

Kom langs en ontmoet ClickTouch - uw specialist in uitgebreide, kosteneffectieve HMI-oplossingen voor elke situatie. Met onze 38 jaar ervaring bieden wij naadloze projectondersteuning van begin tot eind."

LEES MEER

 


    Blijf op de hoogte met de
    ClickTouch nieuwsbrief